
Bli en vinkjenner Rødvin
Basis vinkurs med tema rødvin. Smak mellom 4-6 viner og lær om druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking. Kurset passer for alle og tilrettelegges til hver enkelt vinkurs.
Lyst til å bli venn med rødvin?
Bli med på vårt vinkurs og oppdag gleden ved å smake vin! Vi fjerner mystikken og viser at vin kan være en enkel, hyggelig og lærerik opplevelse – for alle.
Gjennom praktiske smakinger lærer du hvordan du bruker sansene dine for å forstå vin. Du får vite hva som skaper ekte vinglede, og hvordan du kan øke din egen vininteresse.
Kurset gir deg konkrete verktøy: Lukt, smak og se – lær å identifisere ulike vinstiler.
Oppdag druene – Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Nebbiolo og Barbera.
Få selvtillit til å smake – og kjenne igjen nyanser som gjør vin så spennende.
Vi lover en smakfull, sosial og inspirerende opplevelse. Enten du er nybegynner eller har smakt litt vin fra før, vil du gå herfra med mer kunnskap, mer glede og mer nysgjerrighet.
Ta med nysgjerrigheten – vi tar med vinen!
Les hva deltakere sier:
Kun ros :) Fantastisk engasjerende foredragsholder Svein. Veldig interessant innhold - og lærerikt for oss som trodde vi kunne mye om champagne. Spes morsomt med luktprøver og sablering. Anbefaler varmt videre!
–Arne Styve
Det er andre gangen jeg er med på kurs (første gang champagne) og synes at disse kursene er fantastisk bra. Dyktig og morsom foredragsholder og så lærer man masse..
– Maria Pedersen
Info:
Et eget kompendie med aromahjul blir tilsendt pr e-post etter kurset. Under kurset vil du lære om Riedel glassbruk, smaksteknikk, forskjellen mellom eiket og ueiket vin, smak forskjell av kommersielle viner kontra kvalitesviner og lær om hva som passer av mat til de ulike vinstilene.
Vinkursene arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.
Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris til valgt kurstype basis/medium/premium. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/10pax) Forbruk utover det belastes faktura